Unieke 360 graden video van je huwelijk

Stel je voor dat je je huwelijk opnieuw kan beleven alsof je er terug midden instaat. Je kan met jouw unieke 360 graden video rondom je heen kijken en ziet al jouw vrienden en familie terug mee genieten van je feest.

COVID-19 zorgt ervoor dat het aantal aanwezigen tijdens je feest beperkt moet blijven.  Maar je wilt hun toch laten meegenieten?

Met een 360 graden camera in hoge resolutie is dat perfect mogelijk. Geen saaie, statische webcam, maar een volledig interactieve video waarbij je terug midden in de actie staat.

Tijdens je ceremonie plaats ik een speciale 360-graden videocamera op een centrale plaats. De camera heeft meerdere lenzen en filmt in alle richtingen rondom zich heen. De beelden van de meerdere lenzen worden geprojecteerd naar een interactieve video waarin je volledig kan rond scrollen. 

De beleving wordt nog beter wanneer je de video met een VR-bril bekijkt. Je hoeft dan niet meer met een cursor te scrollen, maar je kan gewoon je hoofd draaien alsof je terug midden in de actie staat.

Herbeleef je huwelijk op een unieke manier!

360 graden video huwelijksceremonie

Bekijk een voorbeeld van een huwelijksceremonie in het Stadhuis van Mechelen.
Sleep in de video met je muis om 360 graden rond te kijken.

Play Video

Wil je nog meer voorbeelden zien?
Bekijk nog meer recente 360° video huwelijksvoorbeelden op dit YouTube-kanaal

Hoeveel kost een 360 graden video voor mijn huwelijk?

Bezorg me uw gegevens en ontvang via e-mail een link naar de handige kostprijs berekening tool. Zo bereken je zelf de precieze kostprijs in functie van jouw wensen.

Wens je liever direct een offerte op maat? Kies voor ‘ja” in het formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden in detail te bespreken.

FAQ

Je openingsdans gefilmd in 360 graden? Delen van de receptie of avondfeest? Dat kan ook. Vraag voor een offerte op maat om de mogelijkheden in detail te bespreken.

Wanneer je kiest voor een volledige reportage in 360 graden wordt een extra persoon ingeschakeld om je huwelijk te registreren. Zo kan ik mij ten volle concentreren op jullie huwelijk.

Gasten kunnen indien gewenst ook een originele videoboodschap achterlaten op deze manier.  De tweede persoon helpt en inspireert je gasten om hun verhaal zo origineel mogelijk in beeld te brengen.

Daarnaast voorzien we ook extra accessoires voor enkele speciale effects: een extra lang statief om je huwelijk vanuit de hoogte te kunnen vastleggen (zonder afleiding van een lawaaierige drone) en een kabelbaan voor een extra dynamische wending.

Het eindresultaat wordt op YouTube geplaatst om het beste resultaat te garanderen. 

De video wordt in 5K-resolutie opgeladen. 

Zeker niet, je kan de video op elk toestel herbekijken. Dit kan gewoon op je computer of laptop of op je smartphone.

Maar een VR-bril maakt de ervaring uiteraard net een tikkeltje meer magical

Binnenkort kan je een VR-bril lenen.

Ik streef ernaar om de video binnen 3 dagen na het huwelijk online te krijgen. Het bewerken en monteren van een 360 graden video is een erg tijdsintensief proces. De video wordt in 5K-kwaliteit opgenomen waardoor de bestanden zeer zwaar worden.

Het exporteren, uploaden en converteren van de video duurt soms meer dan 24u, afhankelijk van de omstandigheden en lengte van de video.

Zodra 5G beschikbaar is in België zal dat ook mogelijk zijn. Momenteel kunnen we niet voldoende een stabiele internetverbinding garanderen om een livestream in hoge kwaliteit te kunnen aanbieden.

Kan je op de locatie van de plechtigheid toch een stabiele én zeer snelle internetverbinding bezorgen (via WiFi) kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Opgelet, een livestream sessie duurt maximum 30 minuten en verloopt via YouTube.

Voorlopig (nog) niet. Deze service wordt alleen aangeboden aan huwelijken die ook door me worden gefotografeerd.

Vraag uw offerte aan om alle mogelijkheden te bespreken.