Hoeveel kost een huwelijksfotograaf?

De foto’s in het portfolio spreken je aan! Maar hoeveel kost een huwelijksfotograaf om je huwelijk in beeld te brengen? Doe zelf de berekening en bekijk onmiddellijk of we een match zijn!

Via de handige tool hieronder kan je een schatting maken van de kost om jullie huwelijk te fotograferen.
Kies de datum, vul het gewenste aanvangsuur in en het aantal uren dat je wenst dat er wordt gefotografeerd en ontvang via mail een basis offerte.

(*) de berekening houdt géén rekening met een eventuele vroegboekkorting.

Bereken de prijs om je huwelijk te fotograferen.

Dit is altijd inbegrepen:

 • Pre-wedding fotosessie
 • Voorbereidend gesprek
 • Aanlevering foto’s in digitaal formaat, hoge resolutie
 • Handige online galerij om te delen
 • Verplaatsingsonkosten binnen België

Vraag je offerte aan voor een bindende prijs.

Interesse in een huwelijksalbum?

Bepaal zelf de kostprijs van je huwelijksalbum. Ter illustratie: de gemiddelde kostprijs voor een degelijk huwelijksalbum die het heel verhaal vertelt bedraagt €850. Meer info over de mogelijkheden en een configurator om je investeringsbedrag van een album te bepalen vind je bij de pagina over het huwelijksalbum.

Interesse in een fotobooth voor je gasten? Of wil je je ceremonie op een unieke manier registreren met 360 graden video? Neem het mee op in je budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Extra opties

Enkele veelgestelde vragen

 • Hoe bepaal ik een realistische kostprijs van een album?
  De kostprijs van een huwelijksalbum is afhankelijk van diverse variabelen zoals het aantal pagina’s, het formaat, type van afwerking. Maak een simulatie van de kostprijs van je huwelijksalbum.
 • Moet ik een voorschot betalen?
  Ja, de ontvangst van je voorschot geldt al definitieve reservatie van jullie huwelijk.
 • Wanneer moet ik de rest betalen?
  Het saldo wordt betaald op het moment dat alle foto’s zijn verwerkt. Het downloaden van de foto’s in hoge resolutie is pas mogelijk na ontvangst van de betaling.
  Indien je hebt gekozen voor een huwelijksalbum wordt de finale kostprijs van het album bepaald na verwerking van de foto’s. Het totaalbedrag moet ten laatste worden betaald voor de start van de opmaak van het album.