Huwelijksalbum binnen uw budget

Huwelijksalbum
volgens uw eigen budget

Een huwelijksalbum is een investering voor het leven, een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Elke album wordt volledig op maat van budget en persoonlijke voorkeur samengesteld. Om die reden werk ik niet met vaste pakketten, maar kiezen we samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw gewenste budget.

Album beschikbaar vanaf € 300
inclusief btw
Ongelimiteerd aantal correcties
(ik wil zeker zijn dat jij tevreden bent)
Kies uit 3 basisopties
Ik help je graag verder bij het maken van de beste keuze!
Click Here
Kan je toch niet kiezen?
Ik help je graag verder bij het maken van de beste keuze!
Click Here
Previous
Next
Young huwelijksalbum

Young album

Meest gekozen album. Album met vele mogelijkheden tot personalisatie in een mooie opbergdoos.

Classic huwelijksalbum

Classic album

De klassieker van de huwelijkalbums. Stevige lederen kaft of ander materiaal naar keuze.

Luxe huwelijksalbum

Luxe album

De klassieker met een tikkeltje meer. Luxe afwerking en diverse covers mogelijk voor een grote impact!

Hoeveel kost een huwelijksalbum?

Met onderstaande tool kan je een simulatie berekenen voor de kostprijs van je album. Kies het type van album dat je voorkeur is, het gewenste formaat en hoeveel foto’s je graag in het album wenst op te nemen.

Je ontvangt een offerte na verdere bespreking extra opties zoals kopie voor ouders, opbergdoos, aangepaste cover of eventueel maatwerk.

Inbegrepen in de prijs:

De soorten huwelijksalbums in detail

Wat zijn de grote verschillen tussen de diverse soorten huwelijksalbums? Hieronder vertel ik je graag in meer detail over de diverse mogelijkheden.

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden of weet je het toch niet zo goed? Neem gerust even contact op. Aan de hand van enkele voorbeelden wordt het snel duidelijk welk album jullie voorkeur geniet.

Ben je op zoek naar iets heel specifiek en vind je dit hier niet terug? Ik werk graag op maat een album met jullie uit zodat dit volledig aansluit bij jullie specifieke voorkeuren.

Het Young album valt enorm in de smaak voor wie houdt van een strak en modern album. Het minimalistische design is zonder twijfel het meest gekozen album.

Het album wordt standaard inclusief een bijpassende opbergdoos geleverd die perfect past in een jong en moderne boekenkast.

Wat dit album volledig uniek maakt is de grote keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden.  Mag het toch iets meer luxueus zijn heb je de optie om extra tekst op de cover en doos te laten graveren.

Het classic album is gebaseerd op het luxe album maar in een kleiner formaat en met iets minder opties.
Beschikbaar vanaf 30 pagina’s. Het lagere aantal pagina’s verplicht om een strenge selectie van de foto’s te maken. Papier is het mooie pearl papier dat eveneens wordt gelamineerd.

Optioneel kunnen de namen op de cover worden gegraveerd. De standaard cover is gemaakt in Simil Cuir Leer en is beschikbaar in diverse kleuren. Dit leer voelt warm aan en is erg aangenaam om vast te houden.

Indien gewenst zin andere afwerkingen mogelijk: hout, zijde, kurk, enz.

Bij het classic album is de opbergdoos apart te bestellen.

Een blikvanger met groots “wow-gevoel”. Het luxe album is speciaal voor koppels die alleen maar het beste willen. Het standaard model heeft een gesloten formaat van 40 op 30 centimeter. Maar wil je het écht groot is een formaat tot 50 op 40 centimeter mogelijk (gesloten formaat).

De cover is vervaardigd uit natuurlijk Simil Cuir leer, diverse kleuren zijn beschikbaar. Wit is uiteraard dé klassieker. Een uitsparing in de kaft geeft de mogelijkheid om een deel van een foto te tonen die achter plexi glas wordt beschermd. De namen worden embossed op de kaft.

Het luxe album wordt geleverd met een stijlvolle opbergsleeve om het album in op te bergen. De kleur en het materiaal worden afgestemd op dat van het album.

Het luxe album is volledig met hand gemaakt en wordt tot in de kleinste details nagekeken. Speciaal voor wie enkel het allerbeste wilt.