Annelies en Hans trouwden op de warmste dag van het jaar in Tongerlo

Huwelijksfoto aan de abdij van Tongerlo

Annelies en Hans kozen één van de warmste dagen van het jaar uit om het ja-woord aan elkaar te zeggen in Tongerlo. Warme en zonnige dagen zijn altijd welkom voor elk koppel. Geen zorgen moeten maken over back-up locaties. Een fotoshoot die gewoon buiten kan plaatsvinden zoals voorzien.

De realiteit was echter dat het zo ontzettend warm was dat we noodgedwongen continue de schaduw moesten opzoeken. Dat levert gelukkig ook veel mooiere foto’s op en zorgt ervoor dat de bruidegom in het drie-delige pak niet spontaan wegsmelt.

En de abdij van Tongerlo, dat is altijd een prachtige locatie om foto’s te nemen.

Vliegende pastoors zorgen voor veel vermaak

De alternatieve ceremonie die plaatsvond in de tuin van het nabijgelegen Torenhof zorgde eveneens voor prachtige foto’s. Geen klassiek huwelijk maar de vliegende pastoors verzorgden de huwelijksceremonie. Dat zorgde voor vele lachmomenten. Extra alert blijven was de boodschap want hier werd duidelijk geen klassiek schema gevolgd. De hosties werden vervangen door kleurrijke limoncello. 

De sfeer was gezet. Het buitenfeest kon niet beter zijn met de talloze food trucks die voor een ongedwongen sfeer tijdens het feest zorgden. Een korte avond regenbij in de late namiddag zorgde voor de nodige afkoeling, samen met een heerlijk ijsje als dessert.

Wanneer het buiten verder afkoelde ging het feest binnen in de feestzaal verder voor een zwoele openingsdans. De kleine zaal en veel te veel volk deed de temperatuur in de hoogte schieten.

Proficiat Annelies en Hans voor de prachtige dag!