Het perfecte huwelijk van Sofie en Nico in Kampenhout

Sofie en Nico beleefden een huwelijk zoals je ze ook in de “boekskes” kan terugvinden. Verspreid over twee dagen huwden ze eerst voor de wet in het stadhuis van Mechelen. Het perfecte huwelijk beleefden ze in Kampenhout.

Bohemien huwelijk in Kampenhout tussen de appelbomen

Het échte feest volgde enkele dagen later in de appelboomgaard van één van beide ouders. Een prachtige zomerse dag, een huwelijk met bohemien toets, vele bloemen en een onvergetelijk feest met live optreden.

Sofie en Nico hadden samen met de uitgebreide vriendengroep tijdens enkele dagen voorbereiding een magnifiek huwelijk voorbereid. Dat feestjes organiseren deze twee lovebirds in het bloed zit bestaat geen twijfel over. 

Dankzij de ruime ervaring van festivals en events organiseren voor de Haachtse evenementenorganisatie Les Cousins wisten ze hun eigen huwelijk tot in de kleinste details te organiseren. 

De huwelijksceremonie in de boomgaard met strobalen voor de gasten paste perfect in het plaatje. Honderden bloemen, afwerking tot in het kleinste detail. 

De foodtruck van Madame Curry deed dat ook. Met een uiterst verfijnde wereldkeuken en een mix van hemelse kruiden was het hemels genieten. Stilletjes aan viel de avond en maakten we dankbaar gebruik van het naburig gelegen veld om de avondzon op te vangen.

Une belle histoire

Hoewel het voor een koppel niet altijd evident is om tijdens hun feest even weg te glippen voor een extra kleine fotosessie was het snel duidelijk dat het heel erg de moeite loonde. 

De magie van het licht en de snel wegzakkende zon was voor hun beiden ideaal om ook even samen in rust te genieten tijdens zo’n drukke dag. Als fotograaf weet je dat zulke momenten niet mag missen.

Dat het huwelijk van Sofie en Nico net samenviel met het Best Kept Secret Festival was voor beide festivalliefhebbers een ideale gelegenheid om er hun eigen festival van te maken: het Worst Kept Secret Festival

Op het programma niet alleen een fenomenale openingsdans, maar ook live optreden en een ferm dansfeest. In de chill-out zone een heuse whiskeybar met een ruim assortiment en uiteraard een verplichte fotobooth en vuurkorven om gezellig de nacht in te duiken.

Trouwplannen?

Vraag je vrijblijvende offerte aan of maak vandaag nog een afspraak.