Bob & Wim

Locaties: Grimbergen en Barvaux

“Stijns drijfveer? Connectie maken met wie hij fotografeert.”

Bob en Wim delen hun enthousiasme over Stijn maar al te graag met al wie het horen wil.

Vlotte voorbereiding

“We ontdekten Stijn op een website waarop freelancefotografen zich aanbieden”, steekt Bob van wal. “Het klikte meteen tussen ons. Voor de prewedding shoot trokken we naar ons buitenverblijf in de Ardennen. Ook onze hond was van de partij. Die rustig op de foto krijgen, was Stijns eerste uitdaging. Dat was meer dan een goede voorbereiding op onze huwelijksdag. We leerden Stijn er echt kennen. En hij ons. ”

“De organisatie van onze huwelijksreportage verliep heel spontaan en vlot. Stijn maakte meteen duidelijk welke info hij van ons nodig had. We overliepen de sleutelfiguren die we zeker op de foto wilden, en bezorgden hem alle praktische gegevens.”

“Dankzij Stijns zachte aanpak wordt hij als fotograaf bijna een familielid.”

Spontaan en verrassend

“Onze trouwdag verliep rimpelloos. Stijn stelde zich meteen op als een discrete vlieg aan de wand: even subtiel wat aanwijzingen geven en dan weer naar de achtergrond. Dankzij die zachte aanpak wordt je fotograaf bijna een familielid.”

“De fotoshoot leverde spontane beelden op. Weinig geposeerde momenten, want die zijn we liever kwijt dan rijk. Dankzij de shoot in de Ardennen wist Stijn dat. Daarom legde hij op onze grote dag de nadruk op spontane en verrassende foto’s.

Wim en ik houden van Stijns stijl.”

Andere kijk

“Het huwelijksalbum volgde heel snel na onze trouw. En het resultaat was wat we verwachtten: speciale beelden met een andere kijk. Het is een heel mooi album geworden met vele sfeerfoto’s en zwartwitbeelden. We waren zo tevreden dat we intussen al opnieuw een beroep deden op Stijn. Toen mijn ouders allebei hun zestigste verjaardag vierden, was hij er ook weer bij.

Zo schonk hij ons een blijvende herinnering aan die speciale gebeurtenis.”

Geruststellende stijl

“Stijn observeert en legt vast als een derde persoon die kijkt naar het geheel. En dat levert natuurlijke foto’s op. Die geruststellende stijl kenmerkt Stijn als fotograaf. En die rust vormt een aangenaam tegenwicht tegen de stress die bij een huwelijksvoorbereiding altijd om de hoek loert.”

Ook helemaal overtuigd?