Huwelijksfotograaf in Haacht voor Els en Sander

Tildonk – Haacht – Wespelaar – Wakkerzeel

Huwelijksfotograaf Haacht

Vanwege het doctoraat van Sander in de Verenigde Staten besloten Els en Sander last-minute om te trouwen. Op amper enkele weken tijd, in het midden van het huwelijksseizoen slaagde Els erin om één van de meest memorabele huwelijken ooit te organiseren.

Een sprookjeshuwelijk van begin tot eind. Wanneer ik amper drie weken voor het huwelijk met Els had afgesproken over hun huwelijk was Sander nog aan het werk in de VS. Zo goed als alleen, uiteraard met de nodige hulp van vrienden en familie wist ze alles te regelen.

Sander en Els zijn een super enthousiast en ontspannen koppel en dat straalden ze ook de hele dag uit.

Tijdens de fotoshoot vertrouwden Els en Sander mij als huwelijksfotograaf blindelings. Het gebouw van Waterleau in centrum van Wespelaar bleek een ongekende parel te zijn om te fotograferen. Veel lichtinval, hoge plafonds, een schitterend zonovergoten terras met prachtig uitzicht. De mogelijkheden eindeloos. De foto’s spreken boekdelen.

Vreemd dat een zo een groot en grijs gebouw langs de buitenkant zo een uitstraling kan hebben. “Of ze het zagen zitten om op de grond te gaan liggen?” Geen probleem!

Veel volk voor huwelijk in gemeentehuis Haacht

Na de fotoshoot in Wespelaar wachtten een grote groep familie en vrienden Els en Sander op voor de plechtigheid. Het gemeentehuis in Haacht was voor al die belangstelling veel te klein. De prachtige ceremonie zaal zat afgeladen vol. Niemand wilde dit missen.

Na de officiële plechtigheid ging het feest verder bij brouwerij Hof Ter Dormaal in Wakkerzeel. Met eerst een receptie in beperkte kring en daarna een groot feest in het midden van het veld voor alle vrienden en familie.

De sfeer en omgeving was perfect. Het enthousiasme en de feestlust duidelijk aanwezig. Net zoals Els en Sander genoten van deze prachtige dag was het als fotograaf ook genieten om alle mooie momenten in beeld te brengen.

Als afsluiter en wanneer het dansfeest op zijn hoogtepunt was namen we nog enkele videobeelden op en maakten er deze spetterende after-movie van.

Trouwplannen?

Vraag je vrijblijvende offerte aan of maak vandaag nog een afspraak.

Testimonial door de bruid

2017, wat een jaar vol verrassingen... Met een onverwachte wending in het vooruitzicht besloten we, wat sneller dan verwacht, om in het alombekende huwelijksbootje te stappen. Of zeg maar boot, want er komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken! 7 weken… dat moet toch wel net voldoende zijn om een trouw te regelen?! En al snel begin je er aan, geen tijd te verliezen! 3 weken voor datum kwam de website van Stijn Swinnen ons in het oog (warm aanbevolen door een collega van Els). Aangezien zijn werk ons heel erg aansprak waagde we onze kans om te horen of hij zich nog kon vrijmaken voor onze grote dag. 2 dagen later kwam Stijn langs voor een kennismakingsgesprek. We voelden meteen: deze fotograaf willen we! Hij beschreef zijn aanpak van "vlieg op de muur", zijn fotocollectie was prachtig, we voelden een klik en hadden er meteen alle vertrouwen in. Na ons gesprek stuurde Stijn een berichtje dat hij al meteen langs de feestlocatie gereden was om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit bevestigde nog maar eens ons gevoel dat we de juiste keuze hadden gemaakt! Een fotograaf die weet hoe belangrijk die grote dag is en die weet van aanpakken! Onze trouwdag was perfect en Stijn paste perfect in ons plaatje. Zijn aanpak, zijn ideeën, zijn richtlijnen aan onervaren fotomodellen, zelfs onze gasten hebben achteraf complimenten gegeven dat zijn aanwezigheid enorm aangenaam was! En dan was het natuurlijk uitkijken naar het moment waarop je het resultaat kan waarnemen. We wachtten in spanning af, enorm benieuwd hoe onze trouwdag er uitzag door de lens van een fotograaf. En WAUW! Of we content zijn?! Stijn heeft al onze verwachtingen overtroffen! De foto's zijn samengevat: prachtig! We hadden ons geen betere trouwdag en geen betere fotograaf kunnen wensen. Zo enorm blij dat we Stijn als fotograaf genomen hebben, want als er 1 iets is waar je later nog meermaals naar zal terugblikken, dan zijn het wel deze foto's!
Elske
Bruid