Marianne en Arno

Locaties: Domein Battenbroek Walem – Vrijbroekpark Mechelen – Stadhuis Leuven

“Een baken van rust op een hectische trouwdag”

“Mijn man Arno was nog nooit zo op zijn gemak tijdens een fotoshoot.” Marianne De Smedt blikt tevreden terug op de huwelijksreportage die Stijn Swinnen voor het jonge koppel inblikte.

Grondige voorbereiding

“De rust die Stijn uitstraalt, is een ware verademing tussen alle drukte op je huwelijksdag”, begint Marianne haar verhaal. “Onze fotograaf was er al van ’s ochtends bij toen ik me opmaakte voor mijn grote dag. Hij bleef discreet op de achtergrond, maar dook altijd op wanneer zich een mooi fotomoment aandiende. En zo ging het de hele dag verder.”

“Arno en ik maakten Stijn op voorhand duidelijk dat fel poseren niet ons ding is. En die opmerking viel zeker niet in dovemansoren. Het beste bewijs dat de aandacht die Stijn besteedt aan een grondige voorbereiding zijn vruchten afwerpt.

Kies je voor Stijns totaalpakket? Dan krijg je ook een pre wedding fotoshoot.

Pre-wedding fotoshoot maakt het verschil

“Vóór onze huwelijksdag trokken we samen met Stijn al even naar het Mechelse Vrijbroekpark. Daar oefenden we ongedwongen enkele poses en stelde hij ons meteen op ons gemak. Vooral mijn man Arno is geen fan van fotoshoots. Hij heeft een hekel aan poseren.”

Het bewijs?

“Arno’s improvisatie aan het einde van de fotoshoot op onze huwelijksdag. Na de fotosessie bij hoge temperaturen vond Arno toch nog de energie om een kunstje uit te halen. Hij sprong als een haas over mij terwijl ik rechtstond. Stijn drukte af op het juiste moment. Resultaat: een foto uit de duizend. Zo uniek dat velen denken dat hij bewerkt is.”

Dankzij deze ‘try-outsessie’ wist hij wat hij mocht verwachten. En dat maakte de huwelijksreportage op de dag zelf een pak gemakkelijker en spontaner.” 

Duidelijke communicatie

Ben je op zoek naar een flexibele fotograaf die oog heeft voor al je wensen? Dan is Stijn je man. Hij is een baken van rust. Neemt de tijd om je mooiste dag perfect vast te leggen. En communiceert helder – voor, tijdens en na je huwelijksdag.”

Benieuwd naar het resultaat van deze mooie samenwerking? Bekijk een selectie van de huwelijksfoto’s en neem een kijkje in het huwelijksalbum.

Al helemaal overtuigd?

Leuk om te weten: bruidegom Arno is de geestelijke vader van jehoortwatineenklaslokaal.